31 januari 2019

Dementie in theater 'Dag Mama'

De NVGd wil haar leden kennis laten maken met de voorstelling ‘Dag Mama’. Daartoe hebben we de voorstelling exclusief gereserveerd in de theaterzaal waar dit gezelschap haar thuisbasis heeft (Buren). Het programma is als volgt: na een korte toneelvoorstelling volgt een lezing met interactieve workshop. Hierin worden de belangrijkste inzichten en handvatten uit de neurologie en psychologie met betrekking tot dementie aangereikt.

Beleef het ook ! 'Dag Mama' speelt op donderdag 31 januari 2019 om 19:00u in het theater van de makers. Leden van de NVGd kunnen deze voorstelling gratis bijwonen. Uw partner krijgt 50% korting op de reguliere entreeprijs van 37,50.  Daarnaast bieden we de mogelijkheid deze avond samen met uw team mee te maken. Bij gezamenlijk inschrijven krijgen alle teamleden 15% korting op de toegansprijs. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef u tijdig op via admin@nvgd.nl.. We hopen dat u erbij kunt zijn.

Thema van de avond
Dag Mama is gebaseerd op 10 jaar praktijkervaring, 6 jaar wetenschappelijk onderzoek, ongeveer 96 boeken en honderden interviews met de mens met dementie, de mantelzorgers en zorgprofessionals. Door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt u in de huid van de mens met dementie. Een indrukwekkende ervaring en eye-opener die u niet meer loslaat en waaruit u jarenlang zult putten! Zie hier de flyer.

U kunt deze avond combineren met een gezellig middagje uit. Buren is gelegen in de Neder-Betuwe nabij Tiel en Geldermalsen. Willem van Oranje trouwde er in 1551 met Anna van Buren. In het Oranje museum leert u meer over de unieke band tussen Buren en de koninklijke familie. De vestingwerken van Buren zijn nog grotendeels intact. Er zijn nog wallen, muren en één stadspoort. U kunt voorafgaand aan de voorstelling gezellig eten in diverse horecagelegenheden die allemaal rekening houden met het aanvangstijdstip van de voorstelling.

Theater Kunsthof de Heuf
Tielseweg 1 te Buren (Betuwe)