Webinar - Mondzorg, ook mijn zorg!

3 november 2022

Gratis webinar 'Mondzorg, ook mijn zorg!' - donderdag 3 november 2022

GGD Flevoland, GGD Fryslan en GGD Haaglanden organiseren op 3 november een webinar mondzorg bij ouderen voor (zorg)professionals. Het doel is om de deelnemers te informeren over het belang van goede mondzorg bij ouderen en professionals te inspireren, zodat zij binnen hun eigen vakgebied met dit onderwerp aan de slag kunnen gaan. 

Programma

Mondgezondheid verbeteren is de algehele gezondheid verbeteren
Werk jij als professional veel met ouderen? Werk je in de (thuis)zorg? Of werk je in een huisartsenpraktijk of apotheek? Sluit dan aan bij dit Webinar over mondgezondheid. Leer meer over de relatie tussen een droge mond, polyfarmacie, diabetes en een tandvleesontsteking bij (kwetsbare) ouderen. Na dit webinar weet jij hoe je als professional bij kunt dragen aan een gezonde mond én dus aan de algehele gezondheid.
Gastsprekers zijn Wim van Ouwerkerk (tandarts-geriatrie) en Linet Weening (onderzoeker en docent mondzorgkunde hoge school Groningen). Daarnaast vertellen Sylvana Emanuels, thuiszorgmedewerker en Marlies Plomp, apotheker meer over hun uitvoerende functie binnen het lopende project ‘Flevotand senior - mondzorg voor ouderen’.

Klik hier voor inschrijving & meer informatie. 

Wanneer: 3 november 2022
Tijd: 19:30u - 20:45u
Doelgroep: (zorg)professionals
Deelname: gratis