NVGd congres app

NVGd congres app

Voor het NVGd lustrumcongres is een unieke congres app ontworpen. Voorafgaand aan het congres ontvangt u een e-mail met daarin de downloadlink voor deze app. In deze mail ontvangt u ook de inloggegevens zodat u kan inloggen op uw eigen profiel. Dit profiel kunt u geheel naar wens invullen met o.a. uw foto of uw Linkedin profiel. Dit doet u door op uw eigen profiel te klikken en aansluitend op het potloodje te klikken.
 

Digitaal netwerken

In dezelfde e-mail en in de app vindt u bovenin op de startpagina ook uw eigen unieke QR-code. Voor de registratie op beide congresdagen is het handig als u uw eigen QR-code bij de hand heeft, zodat deze gescand kan worden voor de benodigde informatie en uw eigen badge. 
Tip! Tevens kunt u personen toevoegen aan uw netwerk door elkaars QR code te scannen. Zodra u de app heeft gedownload en heeft geopend, kunt u uw QR-code tonen en een andere QR-code van een mededeelnemer scannen door uw telefoon te schudden!
 

Alle informatie in de app

Verder vindt u in de app onder andere het programma en meer informatie over de sponsoren en de sprekers. Gedurende het congres zal de app tevens gebruikt worden om uw mening te peilen via 'live poll' en om de lezingen te evalueren.  Na afloop van het congres kunt u al deze gesande gegevens downloaden.
 

Scan onderstaande code met uw telefoon en download de app

Belangrijk: voorafgaand aan het congres ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens.

Inschrijving NVGd lustrumcongres

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor het congres? Aanmelden kan nog steeds!

Congresorganisatie

Rientjes & Partners (in samenwerking met de NVGd lustrumcommissie)
Telefoon: 0570 - 691 357 (ma - vrij; 9 - 17 uur)