ECG congres 2020 op 9 & 10 oktober

5 oktober 2020

Nog maar 4 dagen en dan vindt het 30e jaarlijkse virtuele congres van de European College of Gerodontology (ECG) plaats, georganiseerd door de Nationale Universiteit van Athene, Griekenland. 

Vanwege de Covid-19-pandemie kan het congres helaas niet in Athene worden gehouden, zoals oorspronkelijk gepland, maar in plaats daarvan organiseert het ECG een virtueel wereldwijd evenement op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2020. Het digitale formaat maakt live interacties mogelijk en omvat de keynote speakers, mondelinge en e-poster presentaties, discussiesessies, de prestigieuze ECG research award en vele andere evenementen. Er is nog steeds de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen met collega’s en internationale netwerken op te bouwen, terwijl de gezondheid en veiligheid van alle congresdeelnemers worden beschermd. Afgevaardigden ontvangen een certificaat van deelname en de abstracts worden gepubliceerd in een digitaal abstract boek. 

Het virtuele ECG 2020 congres biedt geweldige mogelijkheden om deelnemers niet alleen uit Europa, maar vanuit de hele wereld te verwelkomen aangezien er geen belemmeringen voor tijd, kosten en afstand zijn. 

Meer informatie over het virtuele ECG 2020 congres en over de inschrijving vindt u hier.