NVGd benoemt 2 nieuwe bestuursleden

19 december 2022

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdag 24 november zijn Martijn Mersmann en Natalie Verberkt benoemd tot nieuw bestuurslid. De leden van de NVGd stemden in met hun benoeming. Zij treden per direct aan. 

Aftredende bestuursleden
Het bestuur bedankt onze vertrouwde penningmeester Jan Oudt en bestuurslid Wendy Spijkers voor hun inzet voor de NVGd de laatste jaren. Zij zijn per 24 november afgetreden.
 
Introductie nieuwe bestuursleden

Martijn Mersmann (48), nieuw bestuurslid NVGd:

"Mijn naam is Martijn Mersmann, vader van drie kinderen, geboren in Amsterdam en woonachtig in Alkmaar. Al van jongs af aan ben ik opgegroeid met tandtechniek en tandprothetiek door mijn vader Nico. Binnen zijn tandtechnisch laboratorium heb ik het vak tandtechniek geleerd en sinds 2003 ben ik gediplomeerd tandprotheticus.
Gedurende 12 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het preklinisch en later het klinisch onderwijs van de tandheelkundige opleiding ACTA. Mijn voormalig collega Ad van Andel heeft mij geënthousiasmeerd voor mondzorg voor kwetsbare ouderen. Ik vind het belangrijk dat er aandacht en goede zorg beschikbaar is voor kwetsbare mensen die niet of moeilijk de deur uitkomen.

Naast mijn tandprothetische praktijk ben ik werkzaam in een tandartspraktijk in Oostzaan, bezoek ik zorginstellingen en thuiswonende kwetsbare ouderen in de regio Amstelveen."

Natalie Verberkt (31), nieuw bestuurslid NVGd:

"Mijn naam is Natalie Verberkt en ik ben in 2015 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Mijn affiniteit voor gerodontologie is tijdens mijn studie ontstaan, waardoor ik direct na mijn afstuderen ben gestart in een verpleeghuis in Beek, Gelderland. De eerste jaren heb ik veel mogen leren van mijn toenmalig collega Wim Klüter en ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de NVGd.
Naast mijn werk in het verpleeghuis wat ik met veel plezier doe, werk ik in een algemene mondzorgpraktijk. Verder ben ik erg geïnteresseerd in ICT en werk ik tevens als consultant voor een bedrijf gespecialiseerd in software voor mondzorgpraktijken. Daarnaast verzorg ik sinds 5 jaar de website van de NVGd. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de vereniging in het belang van de kwetsbare oudere."