Promotie Babette Everaars

27 september 2021

Op woensdag 27 oktober om 13:00u verdedigt Babette Everaars haar proefschrift:  'Oral Health and Frailty in Older People: Perceptions, Priorities, and Prediction in Primary Care' in de Agnietenkapel, Oudezijds Voorburgwal 229-293 te Amsterdam. Promotoren zijn prof. dr. G.J.M.G. van der Heijden en prof. dr. N.J. de Wit. Copromotoren zijn dr. K. Jerković-Ćosić en dr. N. Bleijenberg. Het proefschrift is hier te downloaden. 

U bent van harte uitgenodigd om de verdediging bij te wonen. Zou u in verband met eventuele veranderingen m.b.t. Corona uw komst willen registeren via de volgende website? Ook is de verdediging via een livestream te volgen. De link naar de livestream wordt ongeveer zes dagen van tevoren geplaatst via deze website.

Babette Everaars studeerde in 2009 af aan de opleiding Mondzorgkunde in Utrecht, waarna zij de Master Global Health volgde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In 2016 startte zij haar promotieonderzoek bij het lectoraat Innovaties in de Preventie Zorg aan de Hogeschool Utrecht (HU) en het Academisch Centrum voor Tandheelkunde (ACTA). Babette werkt momenteel als onderzoeker bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en 1,5 dag per week als praktiserend mondhygiënist.