Wordt u ook lid?

Wordt u ook lid?

De primaire doelgroepen voor het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie (NVGd) zijn tandartsen, mondhygiënisten, tandprothetici, artsen en specialisten ouderengeneeskunde. De contributie bedraagt € 80,00 per jaar.

Daarnaast kent de NVGd buitengewone leden met een afwijkende contributie en zonder stemrecht, namelijk een gratis lidmaatschap voor studenten tandheelkunde en studenten mondzorgkunde en een lidmaatschap voor gepensioneerden (€ 50,00 per jaar).

Uw lidmaatschap loopt door totdat u tijdig opzegt. Indien u opzegt voor 1 december, eindigt het lidmaatschap per 1 januari van het volgende jaar. Opzeggen kan via admin@nvgd.nl.

Aanmeldformulier

U kunt zich via dit onderstaand formulier aanmelden om lid te worden van de Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie (NVGd). U ontvangt automatisch bericht over de verdere procedure.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Uw privé gegevens


Indien u bezwaar heeft worden de zakelijke gegevens in de ledenlijst gezet, de secretaris heeft echter ook graag uw privé gegevens.

Uw zakelijke gegevens

Voor het studententarief (gratis lidmaatschap) dient u een kopie/scan van de collegekaart te overleggen / op te sturen naar admin@nvgd.nl