NVGd 35 jaar - terugblik

6 december 2021

Op 7 & 8 oktober hebben we een prachtig jubileum congres mogen beleven. Wat hadden we een geluk dat juist toen de coronamaatregelen geen belemmeringen opleverden. Geen vaste zitplaatsen en geen 1,5 meter. Op een prachtige locatie, met de prima verzorging van de mensen van het Van der Valk hotel Apeldoorn, was het genieten van interessante presentaties, lekker eten en ongedwongen contacten met vele verschillende zorgverleners met interesse in de mondzorg voor kwetsbare ouderen. En als klap op de vuurpijl om het 35-jarige bestaan van de NVGd te vieren: een avond met live muziek.
 
We danken de commisieleden Anita Visser, Anneloes Gerritsen, Bach Van Ho, Ellen Radersma,  Kim Schuring, Natalie Verberkt en Ronald Goldsweer voor de organisatie. En ook veel dank voor Rientjes & Partners (Jinke en Rosalie) voor de perfecte begeleiding en professionele hulp. 

 

Aanwezigheid studenten Mondzorgkunde & Tandheelkunde

Onder de aanwezigen van het NVGd congres waren tien studenten van verschillende universiteiten en hoge scholen uit België en Nederland die dankzij het Ad van Andelfonds het congres mochten bijwonen. Voor velen van hen was dit de eerste keer dat ze een congres bezochten. Zij hebben allen een verslag geschreven over hun ervaringen tijdens het congres en hun gedachten hoe ze in de toekomst de tandheelkundige zorg aan ouderen willen inpassen in hun eigen plannen.