Mondhygienist-geriatrie

Mondhygienist-geriatrie

Op dit moment is er geen specifiek onderwijs voor de mondhygiënist, maar de cursussen en masterclasses in Amsterdam en Groningen zijn opengesteld voor mondhygiënisten. Met de erkenning van de mondhygiënist-geriatrie zal mogelijk worden gewerkt aan specifiek post-hbo-onderwijs voor mondhygiënisten. De Hogescholen zien de noodzaak daartoe. In het regulier onderwijs is er al meer aandacht voor de ouderenzorg.

De uiteindelijke registratie als mondhygienist-geriatrie vindt plaats op basis van een vaste procedure. Men dient een portfolio in te dienen, waarin motivatie, attitude en casusbeschrijvingen zijn opgenomen. Meer informatie is via het contactadres van de NVGd te krijgen.

Waar vind ik een mondhygienist-geriatrie?
Achter de tab "leden die helpen" vindt u het adres en telefoonnummer van de dichtsbijzijnde geregistreerde mondhygienist-geriatrie in uw omgeving. Verder vindt u daar alle adressen van leden uit onze vereniging, die u kunnen helpen. Mocht u algemene vragen hebben dan kunt u die aan onze secretaris richten via info@nvgd.nl

Meer informatie? Kijk op 'Informatie voor leden'!