Informatie

Informatie

De Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie bestaat 35 jaar en dat willen wij graag gaan vieren! Op 7 en 8 oktober 2021 vindt in Apeldoorn ons 7e lustrumcongres plaats. Tijdens dit hybride congres, waar iedere (mond)zorgverlener welkom is, staan we stil bij de multidisciplinaire benadering van tandheelkundige problematiek bij ouderen. 
 
Donderdag 7 oktober is speciaal georganiseerd voor leden van de NVGd en bevat een diepgaand interactief wetenschappelijk programma. Leden kunnen tevens rekenen op een feestelijk diner mét afsluitende festiviteiten!
 
Op vrijdag 8 oktober richt het congres (tevens online!) zich op alle mondzorgverleners en andere geïnteresseerden in de zorg omtrent ouderen. Diverse sprekers zullen o.a. onderwerpen uitlichten als: de nieuwe KIMO-richtlijnen, de ziekte van Parkinson en psychiatrie. Ook worden technische aspecten zoals telescoopkronen en prothetiek behandeld. Alle onderwerpen staan in het belang van het verlenen van mondzorg aan kwetsbare ouderen. 
 
Programma & inschrijving
Het NVGd lustrumcongres zal een hybride congres zijn. Participeer online of op locatie en blijf slapen! Ontdek ons unieke programma en laat uzelf inspireren. Of ga direct door naar de inschrijving. 
 
Overnachting Van der Valk Apeldoorn (aan de A50)
Heeft u zich ingeschreven als NVGd lid voor het congres op donderdag én vrijdag? Reserveer uw overnachting op de locatie via de website van Van der Valk. 
 
Géén NVGd lid?
Bent u nog geen lid van de NVGd? Meld u hier aan om lid te worden van de Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie en kom zowel op de donderdag als vrijdag! 
 
Digitale flyer
Download hier onze congresflyer en breng uw collega's op de hoogte.
 
NVGd congres app
Voor het NVGd lustrumcongres is een unieke congres app ontworpen! Voorafgaand aan het congres ontvangt u een e-mail met daarin de downloadlink voor deze app. 
 
COVID-19 en Coronatoegangsbewijs

Uiteraard houden wij rekening met de geldende beperkingen en veiligheidsmaatregelen. Let op: voor dit congres heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit betekent: een vaccinatie- of herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, die je bij de ingang kunt tonen via de CoronaCheck app van de overheid. Lees hier hoe dit precies in zijn werk gaat. 

Wilt u het congres toch liever online bijwonen? Dat is ook mogelijk!
 
Overige informatie
Klik hier voor overige informatie.
 
Congresorganisatie
Rientjes & Partners (in samenwerking met de NVGd lustrumcommissie)
Telefoon: 0570 - 691 357 (ma - vrij; 9 - 17 uur)